Resultaten voor tekst

tekst
Tekst Uitleg NH Radio.
Theatermakers, kleinkunstenaars, acteurs en schrijvers. Ze komen allemaal langs in Tekst en Uitleg. En tussen de verhalen door is er ruimte voor mooie liedjes. Goede gesprekken en muziek om naar te luisteren in Tekst en Uitleg. Een programma dat woord houdt. Beluister de podcast van Tekst Uitleg.
Tekst mannelijk of vrouwelijk?
Is tekst mannelijk of vrouwelijk? Tekst is mannelijk. de tekst of deze tekst. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
Met deze vijf stappen schrijf je een aantrekkelijke tekst ANP.
Eindredacteur Peter Dingelhoff en chef eindredactie Rob van Rooijen geven vijf tips voor het herschrijven van een aantrekkelijke tekst. Wees duidelijk en schrijf in begrijpelijke taal. Gebruik vooral spreektaal en vermijd oubollige woorden en clichés. Dat maakt een tekst een stuk minder formeel. Spreek desnoods de tekst hardop uit.
Faketekst / Lorem Ipsum / Voorbeeldtekst / Dummytekst simpel en snel op maat genereren.
In het nederlandse heet een lorem ipsum ook wel faketekst, vandaar deze website. Lorem Ipsum tekst. De lorem-ipsum tekst is ontstaan ergens rond het jaar 1500 en begint met de tekst: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Basisvaardigheden voor tekst in Illustrator Adobe Illustrator-zelfstudies.
In Adobe Illustrator voeg je eenvoudig tekst toe aan je projecten en je beschikt tevens over enkele krachtige opmaakopties. Om aan de slag te gaan met tekst, leer je hoe je een enkele regel tekst toevoegt met het gereedschap Tekst, en hoe je een paar elementaire opmaakopties gebruikt.
Over ontroering, en waarom een tekst wel of niet werkt.
1 februari 2014 om 0906.: RT @KittyKilian: Over ontroering, en waarom een tekst wel of niet werkt http//t.co/n7PlgV5kaR: nieuw blog. 1 februari 2014 om 0913.: RT @KittyKilian: Over ontroering, en waarom een tekst wel of niet werkt http//t.co/n7PlgV5kaR: nieuw blog.
Voorlezen van de tekst.
Klik daarvoor op het plaatje van de luidspreker of op de tekst lees voor. De tekst op die pagina wordt dan automatisch voorgelezen. Ook van pdf-documenten die u kunt downloaden, kunt u de tekst beluisteren. Klik in dat geval op de link met de tekst Lees voor: documentnaam.
Tekst Commentaar Gemeentewet Provinciewet Wolters Kluwer ISBN 9789013152111.
120, x 180, cm. Tekst Commentaar Bestuursrecht. Tekst Commentaar Bestuursrecht. Tekst Commentaar Bestuursrecht. Tekst Commentaar is dé nr. 1 in het juridische spel! Met deze titels komt u direct tot de kern in elk nieuw dossier dat u voorgelegd krijgt.
Lekker Leesbare Tekst: 6 schrijftips Van Vondel txt.
Saaie tekst vlot maken, ongeacht je vak of boodschap. Woorden en termen die je tekst dodelijk saai maken. Schrijftaal of spreektaal in je tekst? Waarom de tekst van je tekstschrijver niets oplevert. 10 Super simpele manieren om je e-maillijst te laten.
Handgeschreven tekst Bob Dylan voor miljoenen onder de hamer Show AD.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android P
In 2014 werd de tekst van Like a Rolling Stone geveild voor 2 miljoen dollar. De tekst van The Times They Are-a Changin schreef de nu 78-jarige zanger op gelijnd papier. Op het blaadje staan ook teksten die niet in het nummer kwamen en korte notities die Dylan maakte tijdens het schrijven.

Contacteer ons