Op zoek naar kostprijs?

kostprijs
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: kostprijs. k o stprijs de; m 1 som van de kosten die nodig zijn voor het maken van een product. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Kostprijs Gemeente Beernem.
De prijs die je betaalt voor de onthaalouder wordt berekend aan de hand van uw inkomen. Om te weten wat de kostprijs is, brengt je bij de inschrijving volgende documenten mee.: aanslagbiljet van het laatste aanslagjaar. Vraag een duplicaat aan het belastingskantoor.
Kostprijs FAGG.
Informatie voor professionelen. Home / Geneesmiddelen voor menselijk gebruik / Geneesmiddelen / Homeopathische geneesmiddelen / Certificaten / Kostprijs. De geïndexeerde bedragen van de heffingen en retributies voor de opdrachten van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten FAGG werden in het Belgisch Staatsblad van 21/12/2007 gepubliceerd in overeenstemming met artikel 30 10 laatste alinea van de wet van 7 mei 2004 inzake experimenten op de menselijke persoon en overeenkomstig artikel 13 bis 2 quinquies, laatste alinea, van de wet van 25 maart 1964 op de geneesmiddelen.:
De kostprijs voor de heraanleg van de parking in de Groeningelaan Kortrijkwatcher.
Hij verwees daarbij ook naar de website van stad waar het project nogal uitvoering ter sprake komt. Ook daar wordt dezelfde kostprijs vermeld. Hier op kortrijkwatcher heerst een goede gewoonte. Als een schepen of de pers ergens een bedrag vermeldt gaan we stante pede een officieel document raadplegen.
Van der Straeten laat onafhankelijke studie kostprijs black-out stopzetten.
Van der Straeten laat studie kostprijs black-out stopzetten. Van der Straeten laat onafhankelijke studie kostprijs black-out stopzetten. Pieter Van Berkel. 19 november 2020 0839.: Minister van Energie Tinne Van der Straeten Groen heeft een studie naar de kostprijs van een black-out door de onafhankelijke energieregulator Creg laten stopzetten.
Kostprijs UiTPAS UiTPAS.
De UiTPAS is persoonsgebonden en kost 3 euro. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming, dan betaal je voor deze vrijetijdskaart slechts 1 euro. Neem je klevertje van de mutualiteit mee om aan te tonen dat je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming!
Kostprijs.
Nav weergave zoeken. De Kiem heeft een conventie met het R.I.Z.I.V. Dit wil zeggen dat de voornaamste kost van het verblijf in het residentieel programma en in het Ambulant Centrum te Ronse Geraardsbergen door de ziekteverzekering ten laste wordt genomen.
kostprijs Zoeken Leermiddelen KlasCement. vlaanderen-logo.
Bekijk ook 1 resultaat in andere talen. Sorteer: Relevantie Datum Score. Kostprijs van roken. Deze les wil kinderen ervan bewustmaken dat roken schadelijk is en misvattingen over roken rechtzetten. Dit onderdeel van het educatieve pakket gaat over de kostprijs van sigaretten in België.
kostprijs voelsprieterij Stad-Land-schap t West-Vlaamse hart.
De gemeenten willen alle scholen daarbij ook financieel ondersteunen door de helft van de kostprijs van Voelsprieterij-activiteiten op zich te nemen. De prijzen waar een bij staat, mag je dus halveren qua kostprijs enkel voor scholen van het Stad-Land-schap t West-Vlaamse hart Kortom, voor het gros van de activiteiten betaal je als school slechts 30, terwijl de kostprijs 60 is.
Kostprijs dienstencheques Dienstenaanhuis.
Wij worden gecoacht en opgeleid om onze job goed uit te oefenen. Home / Gebruik dienstencheques / Kostprijs dienstencheques. U betaalt 9 euro per uur, maar via de belastingen ontvangt u een korting van 30 %. Een uur kost u in werkelijkheid dus slechts 630, euro.

Contacteer ons