Resultaten voor cursus

cursus
Cursussen op Volkssterrenwacht Mira Volkssterrenwacht Mira.
Wij organiseren op Volkssterrenwacht MIRA een cursus theoretische sterrenkunde en een cursus praktische sterrenkunde. Het ene jaar wordt de ene cursus gegeven, het jaar daarop is het de beurt aan de andere cursus. De meeste lessen vinden plaats in de grote multimediazaal, waar de meest moderne apparatuur video, PC, snelle internetverbinding.
voorlopig geannuleerd Gratis EHBO-cursus voor jeugdwerkers Stad Gent.
Schrijf je nu in. Van 19 februari 2020 tot en met 1 juli 2020. Wil je een gratis cursus EHBO of reanimatie volgen? Schrijf je nu in. Op welke data kan je een cursus volgen? Dinsdag 17 maart. Woensdag 1 april reservelijst.
E-learning: Online vastgoedvorming voor professionals BIV.
Lees hier info over activeren en inloggen. Om je attest te ontvangen voor de e-learningcursus in kwestie moet je slagen voor de test die hoort bij de cursus. Dat doe je door minstens 75 % van de vragen correct te beantwoorden.
GBB: Cursus Betonwegen.
Deze cursus wordt georganiseerd door de Belgische BetonGroepering BBG in samenwerking met de Federatie van de Belgische Cementnijverheid FEBELCEM. Deze cursus geniet de steun van de Federatie van Stortklaar Beton FedBeton van, het Opzoekingcentrum voor de Wegenbouw OCW en FEBESTRAL.
Fonds Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen Krediet voor deelname aan een workshop of cursus in het buitenland.
Dit krediet steunt onderzoekers die wensen deel te nemen aan een cursus of workshop in het buitenland die hen de kans geeft zich daar in een wetenschappelijk kennis of onderzoekscentrum op gebied van onderzoek of nieuwe technieken verder te specialiseren.
Samsung lanceert gratis AI-cursus om 1% van Vlaamse bevolking te bereiken Samsung Newsroom Belgiƫ. SAMSUNG.
De cursus doet AI uit de doeken en bevat lessen over onder andere machine en deep learning. Het programma krijgt de steun van onafhankelijke ambassadeurs Lieven Scheire en Steven Van Belleghem, en bevat gastcolleges van de Belgische professoren Erik Mannens van de UGent en Nathalie Smuha van de KUL.
Cursus REDCORD NEDERLAND.
Na het voltooien van deze cursus ontvang je het certificaat Neurac 1 Therapeut. 26-28 Maart 2021. Basiscursus voor toekomstige Redcord specialisten. Noodzakelijke theorie wordt gecombineerd met praktische toepassingen. Na het voltooien van deze cursus ontvang je het certificaat Neurac 1 Therapeut.
Cursus en cursistenregistratie in DAVINCI Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Cursus en cursistenregistratie. Cursus en cursistenregistratie. Terminologie in DAVINCI. In DAVINCI wordt een terminologie gehanteerd die soms verschilt van de tot nu toe geldende terminologie. Hier vind je een korte uitleg bij de gebruikte termen. Het registratierapport is een weergave van de gegevens die het centrum via de centrumsoftware geregistreerd heeft in DAVINCI.
Vormingen Boerenbond.
Online fyto-bijscholing: Bescherming van oppervlaktewater Limburg L2312watbes. Gewasbeschermingsmiddelen die worden teruggevonden in het oppervlaktewater dreigen vroeg of laat hun erkenning te verliezen. We hebben er als sector dus alle belang bij het oppervlaktewater te beschermen en te vrijwaren van gewasbeschermingsmiddelen.
Cursus manipulaties en weke delen technieken in Belgiƫ en Nederland.
The International Academy of Osteopathy NL Cursus Manipulaties. Cursus manipulaties en weke delen technieken. De cursus manipulaties en weke delen technieken MWD bestaat uit zeven modules waarin telkens een volledige lichaamsregio zowel op theoretisch als op praktisch vlak wordt behandeld.

Contacteer ons