Resultaten voor etos

etos
Etos gaat de e-zorg in met overname Solvo Groep Computable.nl.
Deze laatste blijft buiten de deal en gaat weer zelfstandig verder. Etos, onderdeel van Ahold Delhaize, noemt de overname van Solvo een belangrijke stap naar het neerzetten van een nieuw drogisterijconcept, waarbij fysieke winkels en 24/7-informatievoorziening over gezondheid met elkaar zijn geïntegreerd.
Etos Winkelcentrum Paddepoel Groningen.
Al sinds 1919. Wist je dat de naam Etos een afkorting is en voor Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking staat? De eerste winkelmedewerkers van Etos waren verpleegkundigen. Inmiddels telt Etos 5.000 gepassioneerde experts die alles weten over beauty, gezondheid en persoonlijke verzorging.
De Etos op De Loper sluit tijdelijk om te verbouwen indebuurt Vlaardingen.
Al 20 jaar Etos op De Loper. Femkes moeder, Free Hanemaaijer-Kroes, startte ruim 20 jaar geleden de Etos op De Loper. Niet verrassend dus dat Femke, na het behalen van haar drogisterijdiploma, ook fulltime in de winkel ging werken: Wij hechten veel waarde aan een deskundig advies aan klanten.
Etos reviews Lees klantreviews over www.etos.nl.
Je hebt deze review al gerapporteerd. Niet meer bestellen bij de etos, ze zijn een fan kwijt. Ik heb nu twee keer wat besteld bij de etos. De eerste keer wat later dan aangegeven maar het was net coronatijd en door de drukte kon ik mij daar wat bij voorstellen.
AlleFolders Etos.
De Etos vestigingen staan bekend om prettig ingerichte winkels met goed personeel die haar klanten bijstaat met deskundig en vriendelijke advies. De aanbiedingen van Etos lees je in haar folder, die te vinden is in de AlleFolders app of website.
AlleFolders Etos.
De Etos vestigingen staan bekend om prettig ingerichte winkels met goed personeel die haar klanten bijstaat met deskundig en vriendelijke advies. De aanbiedingen van Etos lees je in haar folder, die te vinden is in de AlleFolders app of website.
Etos in Almere Centrum Almere Centrum.
Ze staan voor je klaar met het beste advies, goede producten en interessante acties. Etos is in 2018 voor de 7e keer verkozen tot de Beste Drogist van Nederland. In het dagelijks leven kun je regelmatig wat extra vitaminen gebruiken.
Etos Plein 40-45.
Je vindt er alles wat je nodig hebt én bij Etos kun je altijd vertrouwen op een persoonlijk en deskundig advies. Etos heeft passie voor t helpen en inspireren van klanten om gezonder en gelukkiger te leven. Al sinds 1919.
Etos Winkelcentrum Nova.
Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland. Etos heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van beauty, gezondheid en lichaamsverzorging. Naast scherp geprijsde kwaliteitsproducten biedt Etos haar klanten een prettige winkelomgeving met deskundig en vriendelijk personeel. Copyright 2020 Winkelcentrum Nova.
Etos Hoog Catharijne: kortingsbonnen, openingstijden, sales.
Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland en is in 2018 voor de 7e keer uitgeroepen tot Beste Drogisterij van Nederland. Bij Etos Hoog Catharijne vind je een uitgebreid assortiment op het gebied van beauty, gezondheid en lichaamsverzorging.

Contacteer ons